Ermine Poort is haar schilderscarriere begonnen op een berg in Ibiza. In 1991 ging ze naar de Koninklijke Academie in Den Haag, waar ze in 1995 haar eindexamen behaalde. Daarnaast heeft ze meedere workshops doorlopen, o.a. van Jim Dine en Nan Goldin (Salzburger Sommeracademie). Zij is sinds 2001 bestuurslid bij Pulchri Studio te Den Haag.

In 2001 heeft Ermine haar Galerieatelier geopend in Den Haag. Van daaruit is ze begonnen met de promotie van haar werk, met als belangrijk onderdeel portretten in opdracht. Tegelijkertijd was het haar atelier.

Nieuws: Per 1 november 2004 heeft zij haar deuren in Den Haag gesloten en is haar atelier verhuisd naar Wassenaar. Op afspraak kunt u haar atelier bezoeken.

Voor haar portretten werkt ermine voor een groot deel van foto’s, voornamelijk door haarzelf genomen. De portretten zijn niet klassiek in de ware betekenis van het woord. Ze hebben een duidelijke eigen stijl; krachtig, helder en kleurrijk. Het zijn eigentijdse portretten met een tijdloos karakter.
Het streven van ermine is om de essentie van de geportretteerde te vertalen naar het doek.

Prijslijst

Galerieatelier Ermine
Wassenaar
Geopend op afspraak.

mobiel: 06 236 77 852
E-mail: ermine@portret.nl

Vrij werk www.dekunstenaar.nl